Ar jauna CD dubultdiska iznākšanu 21.oktobrī tiek atzīmēta viena no vecākā Latvijas Radio veidotā raidījuma „Labu nakti!” 50 gadu jubileju.

Kopš 1964.gada ēterā sāka raidīt vakara raidījumu bērniem, un 50 gadu laikā ēterā izskanējušas 1200 dažādas tautu un literārās pasakas.

Vairākas paaudzes izaugušas ar iemīļotu aktieru – Harija Misiņa, Jāņa Skaņa, Veras Singajevskas, Edgara Liepiņa, Harija Liepiņa, Pētera Liepiņa,Ventas Vecumnieces, Ulda Vazdika, Gundara Āboliņa, Rūdolfa Plēpja un daudzu citu aktieru ierunātajām vakara pasakām.

Viņu vidū bieži izskanējušas arī kādreizējo Liepājas teātra aktieru Dinas Lācaras, Jāņa Makovska balsis, kuri ierunājuši rakstnieces Sandras Vensko garstāstu „Lielās pļavas iemītnieki”. Kopš 1996.gada tas ēterā izskanējis neskaitāmas reizes, viena no stāsta nodaļām iekļauta arī jaunajā CD.

Diskā ievietota arī Ērika Kūļa „Muzikālās pasaka”, kas pirmoreiz ēterā izskanēja 1998.gadā, un abus šos literāros darbus papildina Andra Eniņa muzikālā apdare.

Dubultdisks Latvijas Radio tapis sadarbībā ar Rīgas Starptautisko autoostu un ir laba dāvana bērnu ne tikai raidījumu veidotājiem, bet visiem, kuri radījuši un stāstījuši pasakas mazajiem klausītājiem, CD radioļaudis plāno gan dāvināt, gan izmantot kā balvu dažādos konkursos.

Plānots, ka diskā apkopotie darbi – ierakstītās pasakas drīzumā skanēs arī Latvijas Radio.