Egona Līva piemiņas balvu "Krasta ļaudis" par labāko literāro darbu svētdien Liepājas muzejā saņēmuši Andrejs Migla un Valdis Rūmnieks par grāmatu "Trīs zvaigznes".

Otrās vietas balva tika Ilgonim Bērsonim par grāmatu "Segvārdi un segburti", savukārt speciālbalvas saņēma Sandra Vensko par romānu "Maigā okupācija", Indra Imbovica par grāmatu "Dzīves svinētājs Jānis Mencis", kā arī Edīte Gūtmane  (palīdzot Ērikam Kūlim) par "Sarunas ar vecajiem jūras vilkiem".

Informācija par laureātiem tiks papildināta.

Līva piemiņas balvas "Krasta ļaudis" pasniegšanas ceremonija Liepājā notika jau ceturto gadu, un šajā reizē balva ir īpaši nozīmīga – tā izskan rakstnieka un publicista, kinoscenārista Egona Līva 90 jubilejas gadskārtas zīmē.

Organizatori: Latvijas Rakstnieku savienības Liepājas nodaļa sadarbībā ar Liepājas kultūras pārvaldi, Liepājas Universitāti, Latviešu valodas un literatūras skolotāju asociāciju, Latvijas Jūras akadēmiju un citām sabiedriskām organizācijām.

Papildināts. Jauniešu literārā konkursa uzvarētāja nominācijā "Par labāko jaunrades darbu" E.Līva piemiņas balvu "Krasta ļaudis" statueti ieguva skolniece Alise Redviņa. Otro vietu jauniešu literārā konkursā ieguva divas autores – Ilze Ručevska un Madara Mieze, trešo vietu Edmunds Gross. Jaunieši saņēma naudas balvas.