Ceturtdien, 7. martā, pulksten 19 pēc ilgāka pārtraukuma teātrī būs iespējams noskatīties Laura Gundara dzīves komēdiju "Laimesciema podniekdarbnīca" autora režijā.

Mīlas trīsstūri uz Liepājas teātra skatuves izpēlēs aktieri Inese Kučinska, Egons Dombrovskis un Kaspars Kārkliņš.

Mīlas trīsstūri parasti rodas negaidīti, tomēr nekļūt par lieko vairs nav tik vienkārši – pat tas, ko sevī esi uzskatījis par izcilu, kādam var šķist nožēlojams. Un otrādi.

Izrādes darbība notiek īstā podnieku darbnīcā, kur līdzās podiem un bļodām tiek virpotas arī trīs cilvēku – raupja vīra, jaunekļa un romantiskas atraitnes – karstākās vēlmes.

"Tas noteikti ir stāsts par mīlestību,” saka Gundars. „Lugas centrā ir sieviete starp diviem vīriešiem. Viņai jāizvēlas viens. Tas arī veido galveno konfliktu. Viņiem visiem trijiem ir liela nepieciešamība pēc otra cilvēka. Īpaši abiem puišiem, kas cenšas iekarot sievietes sirdi. Stāsts ir atpazīstams un saprotams ikvienam – reizēm salds, reizēm rūgts. Traģisks, komisks, sirsnīgs, bēdīgs,” papildina režisors.

Par Epas lomas atveidojumu aktrise Inese Kučinska saņēmusi “2010./2011. gada “Spēlmaņu nakts” balvu nominācijā “Gada aktrise”, par Jaša lomu balvu saņēmis aktieris Kaspars Kārkliņš nominācijā “Gada jaunais skatuves mākslinieks”.

Biļešu cena: Ls 4 un Ls 5.