Trešdienas, 23.novembra, vakarā Dailes teātrī norisinājās teātra balvas "Spēlmaņu nakts" laureātu apbalvošanas ceremonija. Pie balvām tika arī liepājnieki.

Vienu no galvenajām "Spēlmaņu nakts" balvām "Gada aktieris" pelnīti paņēma Egons Dombrovskis par Džona Merika lomu izrādē "Ziloņcilvēks". Inesi Kučinsku, pretendenti uz “Gada aktrises" balvu (Meropas Davidovnas Murzaveckas loma izrādē "Portreti. Vilki un avis" un Natālijas Petrovnas loma izrādē "Mēnesis uz laukiem") šoreiz izkonkurēja Jaunā Rīgas teātra aktrise Guna Zariņa.

"Spēlmaņu nakts" balva liepājniekiem arī nominācijā "Gada izrāde bērniem vai pusaudžiem" – par izrādi "Sniegbaltīte un septiņi rūķīši", kuru veidojis režisors Dž.Dž.Džilindžers.

Tāpat "Spēlmaņu nakts" balvas tika gaismu māksliniekam Oskaram Pauliņam par gaismu partitūru, Kristai Dzudzilo – par kostīmiem un Reinim Dzudzilo – par scenogrāfiju iestudējumam "Portreti. Vilki un avis".

Skatītāju izvēle nominācijās "Gada aktrise" un "Gada aktieris" diemžēl nebija par labu Liepājas nominantiem Inesei Kučinskai un Egonam Dombrovskim, kuriem nācās piekāpties Gunai Zariņai un Dainim Grūbem. Bez balvas kā aktieris otrā plāna lomā ("Mēnesis uz laukiem", "Portreti. Vilki un avis") šoreiz palika arī nominētais Gatis Maliks.