Ziņot redaktoram

Šis teksts tiks nosūtīts portāla administrācijai, lai izlabotu, precizētu vai papildinātu rakstu.

Ar uzņēmējiem runās par gaļas un zivju pārstrādes procesiem


atlikušas 250 zīmes


Ar uzņēmējiem runās par gaļas un zivju pārstrādes procesiem

Trešdienā, 21. novembrī, 2018 | BIRKAS: LLKC , uzņēmējdarbība , seminārs
Izdrukāt Ziņot

Otrdien, 27.novembrī, pulksten 10 "Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centra" Liepājas biroja telpās (Bāriņu ielā 15) notiks bezmaksas tikšanās maziem ražotājiem un lauku saimniecībām.

Tikšanās būs par gaļas un zivju pārstrādes procesiem (sālīšanu, kūpināšanu, konservēšanu), jaunākām tendencēm un aktualitātēm, informē Liepājas biroja vadītājs, uzņēmējdarbības konsultants Aleksejs Kačanovs.

Šajā reizē savās zināšanās un pieredzē dalīsies Latvijas Lauksaimniecības universitātes Pārtikas tehnoloģijas katedras docente un vadošā pētniece Ilze Grāmatiņa.

Dalība ir bezmaksas. Lūgums iepriekš pieteikties:
– elektroniski aizpildot pieteikuma anketu saitē -  https://goo.gl/forms/X6wAu9HWwYbI6YRb2
– vai personiski sazinoties pa tālruni 27843096, e-pastu: kacanovs@llkc.lv.

Papildus informāciju ir iespējams iegūt, sazinoties ar Alekseju Kačanovu (tālr. 27843096, e-pasts: aleksejs.kacanovs@llkc.lv).

Pasākumu tiek notiek Valsts Lauku tīkla pasākuma "Vietējo lauksaimniecības produkcijas ražotāju un mājražotāju atbalsta programma" ietvaros.


Sludinājums

Pievienot komentāru

KOMENTĒT
Es, pievienojot, šo komentāru, piekrītu portāla lietošanas noteikumiem.
* Obligāti aizpildāmie lauki