Pēc gada ilga pārtraukuma atkal darbojas Palmu ielas restorāns "Medus", kas atrodas viesu nama "Poriņš" telpās. un tapis pēc arhitekta Agra Padēļa–Līna projekta.

Lai arī šobrīd restorānam ir jauni vadītāji, nav mainīts restorāna oriģinālais interjers un pamatvērtības, kuras iecienījuši restorāna lojālie apmeklētāji, informē Linda Brūdere no Reklāmas un komunikācijas aģentūras.

"Mums ir svarīgi, lai klienti būtu apmierināti un justos šeit gaidīti. Īpašu uzmanību pievēršam ēdiena kvalitātei un garšai," par restorāna koncepciju stāsta tā vadītāji Uldis Romaņenko un Kaspars Vanags. "Atrodamies arī izcilā vietā – Vecliepājas centrā. Pie mums mierpilni var baudīt gan lietišķas biznesa pusdienas, gan nesteidzīgas vakariņas," papildina K. Vanags. Jāatzīmē, ka kopā ar "Medus" šefpavāri  Elīnu Tomu izveidota izsmalcināta ēdienkarte ar dažādiem gardiem jaunumiem, īpašu piedāvājumu bērniem un veģetāriešiem.

Mājīgu atmosfēru restorānā rada tā interjers, kurā ir siena, kas veidota no bērza pagalēm. Viesu nama "Poriņš" īpašnieki uzskata, ka no bērza pagalēm veidotajā sienā slēpjas kaut kas neparasti vilinošs, jo katram, kas ienāk restorānā, gribas tai pieskarties.

"Medus" ir atvērts ikvienam liepājniekam un pilsētas viesim katru dienu no pulksten 12 līdz 22, savukārt svētdienās līdz pulksten 21. Kā papildu pakalpojums tiek piedāvāta banketu galdu klāšana. Vairāk informācijas restorāna mājas lapā www.restoransmedus.lv.