III Starptautiskais Bērnu Baleta festivāls, kas veltīts baletmeistara Leona Brunava piemiņai iesāksies ar mākslinieces Daces Dēliņas Lipskas baleta skiču izstādi "BALLET".

Tās atklāšana paredzēta 26.septembrī pulksten 17 galerijā UPB, Dzintaru ielā 19. Izstāde turpināsies līdz 2015.gada 15.janvārim. Uzņēmums UPB ir viens no festivāla galvenajiem sponsoriem. Mākslinieces Daces Dēliņas zīmētās baleta skices kā festivāla piemiņas veltes  tiks dāvātas baleta skolu un studiju vadītājiem noslēguma koncerta laikā, informē Liepājas Baleta un Deju studijas vadītāja Ingrīda Lūre.

Festivāla programma oktobrī:

Fotogrāfa Edgara Poheviča baleta un dejas foto izstāde no 2.oktobra līdz 2.novembrim kafejnīcā "Darbnīca", Lielā ielā 8. Izstādes atklāšana 2.oktobrī pulksten 18.

Mākslinieka Ivara Heinrihsona gleznu izstāde "Balets Liepājā. Glezniecība." no 3.oktobra līdz 15.oktobrimn Liepājas muzejā, Kūrmājas prospektā 16/18. Izstādes atklāšana 3.oktobrī pulksten 17:00.

Baleta viencēlieni "Koklētājs un velns" un "Klase koncerts" ar RHV audzēkņu piedalīšanos 24.oktobrī pulksten 19 Liepājas teātrī, Teātra ielā 4.

Baleta meistarklases 25.oktobrī pulksten 10 – 13 LOC, Brīvības ielā 39.

III Starptautiskā Bērnu Baleta festivāla noslēguma koncerts ar starptautisku baleta skolu un studiju audzēkņu piedalīšanos notiks 25.oktobrī pulksten 18 Liepājas teātrī, Teātra ielā 4.