Liepājas Mūzikas, mākslas un dizaina vidusskola (LMMDV) 24. oktobrī pulksten 19 koncertzāles "Lielais dzintars" aicina uz īpašu koncertuzvedumu visai ģimenei "Māja, skurstenis un mēs".

Tajā piedalīsies Latvijā labi pazīstamais mūziķis Renārs Kaupers un LMMDV zēnu koris diriģentes Ilzes Balodes vadībā.

Koncertuzvedumā piedalīsies arī ritma grupa mūziķa, koncertuzveduma programmas aranžētāja Jāņa Strazda vadībā un tautas deju kolektīvs "Banga" Kristīnes Kārkliņas vadībā. Koncertuzveduma mērķauditorija ir ģimenes ar bērniem. Tajā skanēs Renāra Kaupera dziesmas ar Ineses Zanderes tekstiem no albuma "Sasauc smieklus izklīdušus", kā arī citas populāras un jau iemīļotas bērnu dziesmas.

Kopā ar LMMDV Bērnu mākslas skolas audzēkņiem tiks radītas dekorācijas un scenogrāfijas elementi, lai uz koncertzāles skatuves uzburtu mājas un ģimenes sajūtu. Uz skatuves notiks dziedāšana, rotaļāšanās un dejošana, tādējādi radot reālistisku mājas, sētas un pagalma atmosfēru. "Uz skatuves varēs izbaudīt un piedzīvot kopā būšanas prieku, augot un mācoties dzīves gudrības. Lai satvertu skaistus mirkļus, tos paturētu un paglabātu," stāsta LMMDV direktore Inga Auziņa.

Koncertuzveduma "Māja, skurstenis un mēs" tapšanā līdzdarbojas arī LMMDV radošā komanda – Ivars Pilips-Matisons, Rasa Bugavičute-Pēce, Dace Dēliņa-Lipska, Kārlis Volkovskis, Evija Goluba un Irita Kalēja.

Koncertuzvedumu atbalsta Valsts Kultūrkapitāla fonds un Liepājas Kultūras pārvalde.

Biļetes pieejamas šeit.