Portāls nra.lv raksta, ka pie viņiem vērsusies kāda liepājniece, paužot sašutumu par bijušā kultūras ministra, partijas "Vienotība" pārstāvja Inta Dāldera, viņasprāt, nekorekto rīcību.

Proti, pirms ārkārtas vēlēšanām reklamējoties uz traģisko septembra notikumu ASV rēķina. Pieminot 11. septembra teroraktus ASV, Latviešu biedrības namā plānots piemiņas koncerts Quiet City, kurā piedalīsies gan Liepājas simfoniskais orķestris, gan Ints Dālderis, kuram uzticēta solista loma. Tiesa, neraugoties uz klarnetista vadošo partitūru, liepājniece tomēr pauda neizpratni, kādēļ piemiņas koncerta afišā ir milzīga Inta Dāldera fotogrāfija nevis šim sēru notikumam daudz piemērotāki attēli.
„Nevienam nav noslēpums, ka Kurzemes vēlēšanu apgabalā Ints Dālderis startē ar otro kārtas numuru, tādēļ šāda neparasta koncertafiša, manuprāt, ir klaja vēlme reklamēties pirms vēlēšanām,” savu viedokli pauda liepājniece. Sieviete arī uzsvēra: būdama mūzikas mīļotāja, viņa bieži apmeklējot koncertus un pievēršot uzmanību visām reklāmas afišām, tādēļ lieliski zinot, ka piemiņas pasākumu reklāmas parasti tiekot noformētas citādi, t.i., ja arī uz tām tiekot izcelts kāds solists, tad viņa portrets nekad neaizņemot visu afišu, galveno vietu tomēr atvēlot ar konkrēto notikumu saistītiem attēliem vai simbolikai, raksta nra.lv.