Pēdējo gadu Latvijas top dīdžeja – Ex da Basa – informatīvi muzikālā radio šova  "Party Service” Latvijas klubu tūres atklāšana – jau 11.novembrī klubā  "Big 7”!

Tūre tiek veidota par godu raidījuma piecu gadu jubilejai un ilgs gandrīz četrus mēnēšus. 10 trakas ballītes 10 klubos 10 Latvijas pilsētās!

 "Party Service” ir radio šovs par aktuāliem, nozīmīgiem un ievērības cienīgiem elektroniskās deju mūzikas pasākumiem Latvijas, Baltijas un Eiropas atzītākajos deju klubos un populārākajās izklaides vietās. Intervijas ar dīdžejiem, producentiem, organizatoriem un klubu menedžeriem! Raidījums  "European Hit Radio” ēterā skan katru piektdienas un sestdienas vakaru pulksten 21.00.

"Party Service Tour” būs ne tikai muzikāls, bet arī vizuāls šovs, kura pamatā būs īpašas dekorācijas, vizualizācijas un atribūtika. Tāpat apmeklētājiem būs iespēja tikt pie ekskluzīvām tūres atbalstītaju dāvanām.

Pirms Ex da Bass uzstāšanās iesildīties ar Eiropā populārāko deju klubu hītu remiksiem piedāvās  "European Hit Radio” komandas dīdžejs un ētera balss – DJ Ikazz.

Uz tikšanos "Party Service Tour” atklāšanā Liepājas klubā  "Big 7” 11.novembrī!
Papildus informācija atrodama:

http://www.europeanhitradio.com/partyservicetour
https://www.draugiem.lv/partyservice
http://exdabass.draugiem.lv
http://www.djtop.lv/dj/ex-da-bass
http://www.myspace.com/officialexdabass
https://www.youtube.com/officialexdabass