Noslēdzies šā gada 4.kultūras projektu konkurss, kurā atbalstu guvuši vairāki liepājnieku iesniegtie projekti.

Noslēdzies šā gada 4.kultūras projektu konkurss Literatūras, Mūzikas un dejas mākslas, Teātra mākslas, Filmu mākslas, Vizuālās mākslas,Kultūras mantojuma, Tradicionālās kultūras, Dizaina un arhitektūras nozarēs. Finansējums piešķirts arī Starpdisciplināru projektu īstenošanai.

Atbalstīti Liepājas simfoniskā orķestra iesniegtie projekti – koncerts "Neparastā trijotne" (Ls 1000), koncerts "Šopēns piecos kontinentos" (Ls 1000), kā arī Melngaiļskolas atbalsta biedrība    s projekts “Emilim Melngailim 140” (Ls 800).

Atbalstīts arī Daces Bluķes iesniegtais projekts Latvijas jaunās mūzikas dienu rīkošanai un Latvijas radošo savienību padomes kultūrpolitikas īstenošana un kultūras nozares pārstāvniecībai (Ls 3000).

Ar Ls 2000 atbalstīts laikraksta "Kurzemes Vārds" pielikuma "Kultūras Pulss" izdošana 2014. gadā, ko iesniegusi Krista Kalnarāja, bet ar Ls 300 – Indras Ķempes iesniegtais projekts “Audiovizuāla izdevuma "Dziedošs puika" koncepcijas izstrāde”.

Ar Ls 500 atbalstīts Starpnozaru mākslas grupa "Serde" 11.starptautiskais čuguna mākslas simpozijs Aizputē, bet ar Ls 1000 – Mirdzas Birznieces “Aizputes novada teikas un nostāsti”, ko arī izdod "Serde".

Vairāk sk.šeit.