Elektroniskais Austrālijas nedēļas laikraksts “Latvietis” publicējis liepājnieces Lāsmas Ģibietes apskatu par Liepājas arhitektūrai un pilsētvidei veltīto grāmatu “liepājiņa”.

““liepājiņa" – neparasta laikmetīgās arhitektūras un pilsētvides grāmata, kas ikvienu lasītāju aizved nelielā ceļojumā pa Liepāju no viena pilsētas gala līdz otram, akcentējot tieši mūsu laikmetam būtiskāko," uzsver autore, piebilstot, ka "tas ir liepājnieku skatījums uz savu pilsētu bez izlikšanās un izpušķošanas".

Raksta autore uzskata, ka  izdevumu "var uzskatīt par tūrisma ceļvedi, jo ar šo grāmatu padusē viegli iespējams kājām izstaigāt Liepāju no pilsētas dienvidu robežas līdz Karostai".

Rakstā norādīts arī kur un kā grāmatu var iegādāties. "Ja vēlaties grāmatu "liepājiņa" iegādāties, lūgums sazināties ar Indru Ķempi, rakstot uz elektronisko pastu:indra@a4d.lv. Savukārt, ja plānojat doties uz Latviju, jūs šo grāmatu varat atrast Liepājas reģiona tūrisma informācijas birojā Rožu laukumā 5/6 vai Jāņa Rozes Liepājas grāmatnīcā; Rīgā – grāmatnīcās "Lukabuka", Tērbatas i elā 6 /8 vai Aspazijas bulvārī 3, galerijā "Istaba", K. Barona ielā 31A, kā arī grāmatu nama "Valters un Rapa" veikalos.

Iepriekš Lāsma Ģibiete par grāmatu jau bija rakstījusi Amerikas latviešu laikrakstam un Austrālijas laikrakstam “Austrālijas Latvietis”.