Sigita Jevgļevska un Māris Kupčs otrdien, 5. decembrī, pulksten19 ielūdz uz Māra Čaklā dzejkoncertu "tas, kas uz tava pleca…".

Koncerts notiks viesnīcas "Promenāde" Hika zālē Vecajā ostmalā 40.

Laikā, kad esam tik tuvu  gada brīnumainākajam notikumam – Ziemassvētkiem, kad cilvēku sirdis kaut ko gaida, kad domas un prāti ir atvērti gaišajam un labajam, kad liels un mazs patiešām tic un cer sagaidīt ko īpašu – varbūt brīnumu…, ļausimies šīm skaistajām izjūtām, ieklausoties brīnišķīgās un neaizmirstamās dziesmās, kuru vārdu autors ir latviešu dzejnieks Māris Čaklais.

Mūzika dzejai iedod jaunu skanējumu, nokrāsu, izteiksmi, citu mūžu….Tā ir arī ar Māri Čaklo un viņa neaizmirstamo dzeju. Dziesmas ar Čaklā vārdiem ir īpaši mīlētas, tās dzīvo līdzi laikam. Māra Čaklā dzeju mūzikā daudz izmantojis komponists Imants Kalniņš, mūziķi Ēriks Ķiģelis un brāļi Ziemeļi. Šīs dziesmas tautā kļuvušas populāras un ierakstītas latviešu mūzikas vēsturē zelta burtiem.

Sagaidīsim katrs savu brīnumu un baudīsim dzejnieka Māra Čaklā  dzejas skanējumu dzejkoncertā “tas, kas uz tava pleca…" Sigitas Jevgļevskas un Māra Kupča izpildījumā.

Koncertu organizē Liepājas Centrālā zinātniskā bibliotēka.

Ieeja bez maksas