Lai stiprinātu teātra nozīmi un uzlabotu organizatorisko struktūru, Liepājas pašvaldība ir izsludinājusi pretendentu atlasi uz otra Liepājas teātra valdes locekļa amatu.

SIA "Liepājas teātris" valdē turpmāk būs divi valdes locekļi. Jaunā valdes locekļa galvenie pienākumi būs teātra finanšu un saimnieciskās darbības nodrošināšana, savukārt otrs valdes loceklis būs atbildīgs par māksliniecisko darbību. Par māksliniecisko darbību arī turpmāk atbildēs līdzšinējais Liepājas teātra valdes loceklis Herberts Laukšteins.

Pretendenti atlasei var pieteikties līdz 2018.gada 30.maijam, informē Liepājas domes sabiedrisko attiecību speciāliste Dace Freidenfelde.

Kandidātu nominēšanas komisiju vadīs Liepājas pilsētas pašvaldības izpilddirektors Ronalds Fricbergs. Par komisijas locekļiem ir apstiprināti Liepājas domes deputāte Linda Matisone, Liepājas pašvaldības administrācijas Personāla daļas vadītāja Aija Nelsone un Kultūras pārvaldes vadītāja vietnieks Nauris Lazdāns.  Komisija ir noteikusi kandidātiem nepieciešamās profesionalitātes un kompetences prasības un izsludinājusi vakanci pašvaldības mājaslapā, SIA "Liepājas teātris" mājaslapā un  CV-online tīmekļa vietnē www.cv.lv.

Atlase izsludināta atbilstoši Publiskas personas kapitāla daļu un kapitālsabiedrību pārvaldības likuma 37. pantam.